AFAS & Accountancy

De voordelen van bedrijfssoftware in combinatie met het beste advies voor jouw organisatieHaal het maximale uit jouw organisatie


Om ruimte te krijgen voor creativiteit en innovatie moet de basis van je organisatie goed zijn. Daar kan AFAS jou, samen met een accounts- of administratiekantoor bij helpen. Dat doen we enerzijds door de accountant je goed te laten adviseren en anderzijds door jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen met onze applicatie. Concreet betekent dat voor jou: minder administratief werk en verzekerd van grip, rust en kwaliteit.

Alles weten over wat onze software nog meer voor jouw organisatie kan betekenen?
Voor iedere grootte


Zowel voor de kleine ondernemer als grote organisaties heeft AFAS een passende oplossing voor het automatiseren van de administratieve bedrijfsprocessen. Je profiteert van de ervaringen van meer dan 10.000 klanten, van groot tot klein, van onderwijsinstelling tot bouwbedrijf.

Lees meer over onze oplossing voor jouw bedrijfsgrootte.Voor iedere branche


Iedere branche is uniek. Je hebt daarom software nodig die naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen en waarmee je een optimaal resultaat behaalt. Door de bijzondere flexibiliteit van onze software, is deze volledig af te stemmen op jouw specifieke bedrijfssituatie zonder maatwerk.

Lees meer over onze oplossing voor jouw branche.


Meer weten over wat AFAS voor jouw organisatie kan betekenen?

We komen graag met je in contact!